dijous, 29 de juliol del 2010

TAUROMÀQUIA NO! DRETS DELS ANIMALS SÍ!


Estic orgullosíssima de que ahir es prohibissin les corridas a Catalunya. També estic molt orgullosa del meu granet de sorra, ja que jo vaig signar.
La tauromàquia és espantosa, un crim monstruós contra els animals. Un assassinat cruel i que a més a més compta amb públic. El toro acaba morint ple de ferides, mutilat... I el públic acaba aplaudint el seu assassí, el torero. Com pot ser això cultura? Com pot ser art? Això és un crim, una barbarie, una vergonya... Què té de culte? Què té d´art? L´assassinat és un art? La violència contra els animals és cultura? No! La música sí que és art, la literatura és art... la creació, no la destrucció.
Parlem ara del torero. És un artista? No. Sí que es prepara molt i ha d´aprendre tècnica, però no és un artista, el torero no és un ballarí, és un assassí. No té res d´heroi... tot el contrari. No el considero un personatge digne d´admirar, sinó que em resulta profundament odiós i menyspreable.La gent diu: Oh! Que valent! Cuantos cojones! I dic jo: Vaja cagat! Fotre´s amb un animal que sempre acabarà perdent, que entra a la plaça drogat pels veterinaris (perque un toro sense drogar destrossaria el torero en uns pocs segons i els seus cojones volarien per l´aire com delicades papallonetes).
També hi ha qui diu: Oh! És que es juguen la vida!
I dic jo: i un policia no es juga la vida? i un miner no es juga la vida? i un paleta en una bastida no es juga la vida?... i cobren el mateix que un torero? No pas i resulten bastant molt més útils que un miserable assassí d´animals que no aporta res de bo a la societat i que si es fot davant del brau és perque li dóna la punyetera gana.

Una societat civilitzada no vol tauromàquia.
Catalunya ha prohibit la tauromàquia, fantàstic, tan de bo aviat es prohibeixi a tot el món.
La postura de Catalunya ha rebut suport de bona part del món, excepte per part d´Espanya, ja que alguns sonats han posat el crit al cel en el seu nom.
La demagogia està a la boca de molts. Ara resulta que si Catalunya no vol tauromàquia és per allunyar-se d´Espanya. A veure, això no té sentit. Catalunya no vol corridas perquè la gran majoria defensa els drets dels animals i no volen aquestes festes cruels a la seva terra. Espanya no té res a veure. Acabar amb la tauromaquia és una salvació per als animals, no un atac contra Espanya i la cultura espanyola.
Però els més fanàtics, obsessionats amb Catalunya han hagut de dir tot tipus de bajanades com ara, que Catalunya atempta contra la cultura espanyola. Resulta cínic que es digui això amb tanta catalanofòbia com hi ha.  Prohibir la tauromàquia no té res a veure amb Catalunya ni Espanya, de fet a molts espanyols els indigna la tauromaquia i no per això deixen de ser espanyols. A Catalunya s' han volgut aturar les corridas per protegir els animals, no és un atac contra cap cultura. I els drets dels animals i de les persones han d' estar sempre per damunt de qualsevol tradició.

Ha estat lamentable la reacció de molts diaris (desinformadors i manipuladors), com ara El Mundo on es creuen tan enginyosos posant una foto dels somrients polítics catalans i un titular que diu: Ganan los animales. Oh vaja! A qui se li hagi acudit segur que es creu molt llest, pobre ximple! També hauriem de deixar d' usar la paraula "animal" com a insult.

A Canaries les corridas de toros estàn prohibides desde fa molts anys i ningú diu als canaris que siguin uns separatistes, i és que no ho són, ni els catalans tampoc, simplement defensem els drets dels animals. Si la tauromàquia fos cosa d´Alemanya, jo també la criticaria, què es pensen?
No estem prohibint el flamenco, les sevillanes, la paella... no, tot això pot continuar perquè no fa mal a ningú.

Em sembla molt malament que s' utilitzi la prohibició de la tauromaquia com si fos un atac de Catalunya contra Espanya, és una manera de manipular fastigosa.




És cert que cal conservar la identitat, la cultura i la tradició d´un país sempre i quan aquesta no faci mal a ningú, la tradició que fa mal, ha de desaparèixer. El flamenco no fa mal, si no t´agrada no escoltis, la tauromàquia fa mal, cal fer-la desaparèixer (i no és cultura).

Prou de fer política de tot, fa poc tothom parlava de Catalunya i la Roja, la polèmica de l´Estatut va coincidir amb el Mundial. Ser català no vol dir anar contra La Roja i ser antitaurí no vol dir anar contra Espanya.

La tauromàquia no es prohibeix per ser espanyola, es prohibeix per ser cruel, no barregem coses per encendre el personal. I la cultura, l' art és crear, no és maltractar animals!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada