diumenge, 10 de maig del 2009

PROTEGEIX LA TEVA SEGURETAT


És MOLT IMPORTANT que llegeixis aquesta entrada. Parla de la TEVA SEGURETAT. Et parla d´un crim que es dóna cada dia amb molta freqüència i del que no se´n parla gaire. Molta gent ignora aquesta informació i es troba desprotegida. Llegeix de que es tracta. Informate´n ara i PROTEGEIX-TE.

No fa gaires dies, estava parlant amb un oient d' Arkanum sobre el programa Llegendes Urbanes II. És un programa que podeu trobar al podcast d´Arkanum, al http://arkanum.podomatic.com.
Aquest programa li havia causat una forta impressió i trobo necessari parlar-ne ja que el tema és prou important. Estem parlant de llegenda o realitat?

En aquest programa adverteixo sobre saber distingir entre allò que és llegenda i el que no ho és. Sovint, aquesta distinció és complicada: rumors, comentaris morbosos, mentides, desinformació...

Una llegenda urbana que vaig veure reflectida a una pel.lícula de la sèrie Urban legend, explica la història d´una noia que va a una discoteca, li posen drogues a la beguda i aquesta cau adormida. Quan desperta, es troba dins d´una banyera plena de gel i amb una enorme cicatriu al costat: li han extret un ronyó mentre estava inconscient.
Aquesta llegenda té diferents versions: hi ha qui diu que l´assassinen, que escapa, que acaba en un hotel sense saber què fer ni on anar...

Hi ha qui respira tranquil.lament pensant que es tracta d´una llegenda, però ha passat DE VERITAT.

Hi ha tràfic d´òrgans i aquests s´aconsegueixen amb mitjans brutals. A molts indrets del món es recullen casos verídics de persones segrestades que desperten o moren amb alguns organs extrets. Els casos són molt dramàtics.
A la Xina, molts practicants de la tècnica Falun Dafa, han estat segrestats, torturats, mutilats i assassinats i els seus òrgans han estat extirpats i venuts. Es diu que a la India, (a Bombay i a Calcuta), per posar un altre exemple, la majoria dels seus habitants tenen cicatrius i viuen amb un sol ronyó. Mols d´ells han estat segrestats i han patit l´extirpació d´algún òrgan. Moltes persones, són drogades, segrestades i els hi roben els seus òrgans. ÉS VERITAT.

Considero molt perjudicial que s´expliqui la història de la "noia del ronyó robat" com si fos un conte de terror per a les nits d´acampada. Hi ha casos reals.

A les discoteques, bars, locals de festa en general, és molt freqüent introduïr droga a les begudes i cometre després diferents crims contra la persona que es troba sota l´efecte de la droga.

Et poden introduïr droga a la beguda en un sol moment en que et despistis, és fàcil.
És molt corrent també, que algú et convidi a una copa i tu acceptis, i en moltes ocasions, la copa que t´ofereixen porta droga que et produeix un estat d´inconsciència o semi inconsciència. Quan et trobes en aquest estat, pot passar-te de tot. És en aquell moment, quan et destrossen la vida.

Desgraciadament, són moltíssims els casos de persones que pateixen abusos sexuals sota l´efecte d´aquestes drogues. Sobreviure a un abús sexual marca per tota la vida, les conseqüències són terribles.
També es produeixen robatoris i a vegades, no només et roben els diners... potser et despertes amb algún organ menys.
La teva salut pot patir moltes seqüeles a causa d´aquestes drogues (recentment a Catalunya, una noia va quedar en coma i als Estats Units, un home es va tornar boig i va passar la resta de la seva vida com un vegetal). Altres persones, han mort.

Que et quedi molt clar que per acceptar la beguda d´un desconegut pots trobar-te amb la teva existència totalment destruïda.
Poden segrestar-te, agredir-te... la covardia i la crueltat d´aquests criminals, no coneix límits.

La teva seguretat no és cap llegenda urbana. Desconfia de tothom, fins i tot de qui coneguis si és necessari. Vigila amb el que beus.

Conec de primera mà 3 casos de persones que han patit aquesta ingesta involuntària de droga. Dos d´elles han aparegut sense els diners que duien a sobre, l´altre cas és el d´un noi que mentre l´estaven despullant per abusar d´ell, va tenir la sort de que va trobar-lo una noia que demanant ajuda va impedir l´agressió.

Has de saber que una altra conseqüència d´ingerir aquestes drogues, és la reacció del teu organisme. Es produeixen migranyes, lesions orgàniques (algunes d´elles irreversibles), vòmits, malsons... Qui sap quin terrible efecte pot produïr aquesta droga sobre la teva salut. Depèn de cada persona, de quina droga sigui, de quina dosi et posin o de quin sigui el teu estat de salut. Aquesta droga POT MATAR-TE.

Encara no hem acabat: podria ser que algunes de les víctimes, després pateixin algún tipus d´amnesia que els impedeixi reconèixer els seus agressors. D´aquesta manera, els criminals, a més a més de destrossar-te la vida vilment, es troben protegits per la confusió de les víctimes innocents.
En el cas de que aquests agressors siguin reconeguts i detinguts, hi ha una altra pega: que suaus i absurdes poden ser les lleis amb els pitjors criminals. És lamentable.

Tots/es ens trobem indefensos/es, no tenim seguretat i les lleis no ens protegeixen prou.
De tota manera, aquests crims s´han de denunciar SEMPRE malgrat ser un procès dur, difícil, dolorós i amb poques garanties. Hem de lluitar perquè es faci justícia.

Tota prevenció és poca. Quan vagis a un local de festa i algú et convidi a una copa, digues que NO. Queda malament si cal, o deixa-la caure "accidentalment". Amb una sola vegada que et confiïs ja n´hi ha prou per a que et destrossin la vida.

Si creus que exagero, que només són llegendes, o que això no et passarà mai a tu, és que saps molt poc del món i de la vida i això, pot sortir-te molt car. Has de tenir-ho en compte.

Tingues prudència i protegeix-te SEMPRE, no et relaxis ni de festa. I si veus alguna cosa sospitosa (comportaments estranys, gent que es troba malament...), no ho dubtis i INTERVÉ, salvaràs vides.

No permetis que ningú pateixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada