diumenge, 25 de gener del 2009

ARKANUM, VIATGE A UN MÓN DESCONEGUT

Aquest és el tercer any que Arkanum veu la llum. És una paradoxa perque Arkanum és un programa de foscor, una visita cap allò ocult.
Arkanum és un programa petit i modest fet amb molta il.lusió.
El material és ben senzill: un grapat de llibres, un grapat de música i una gravadora.

No sóc una persona amb gaire temps, ja que estudio i treballo, però sempre trobo algun moment per a explicar un nou cas, conèixer una nova història. Aquests moments van formant moltes hores repartides en estones curtes on la informació s´acumul.la i on es confecciona un guió… algunes vegades, a altes hores de la nit, quan qualsevol petit sorollet em fa saltar…
I després, vaig a la ràdio al marge de tot, a l´estudi de Ràdio Nova, un microcosmos on puc aïllar-me i on hi vaig, com sigui, malalta si cal, amb rinitis, recèn operada, amb mil preocupacions que quan comença a sonar la música d´Arkanum em deixen descansar, gairebé durant una hora.

A l´estudi, comenta l´aventura, la nostra aventura, el nostre viatge, quasi una hora de misteri que ens allunya de la vida quotidiana. Per molt lletges que es posin les coses, Arkanum, et segueix sent fidel i t´obre les seves portes i et convida en aquest viatge a un món desconegut i enigmàtic. Podeu escoltar el programa al podcast http://arkanum.podomatic.com/

Aquest blog tindrà diferents continguts, alguns d´ells, relacionats amb el programa i que ampliaràn informació. Altres continguts seràn d´opinió sobre diversos temes. No oblideu visitar tambè la nostra secció literària on trobareu poesia i prosa, relats de ficció dedicats a tot allò inexplicable. Tambè trobareu encantaments i informació esotèrica per a qui tingui la seva inquietut bruixa més desenvolupada.

Aquest és el Grimori de la gata negra, un llibre digital ple de misteris i màgia, edificis encantats, aparicions espectrals i éssers sobrenaturals. Tot allò que et fa por, tambè et seduirà.

Aquest és el teu llibre, una nova experiència, comences un viatge i l´únic preu que has de pagar per aquest viatge és la il.lusió.

Acompanya´m.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada