dimecres, 21 de maig del 2014

NO CREC EN ELS POLÍTICS -I ELS REBUTJO-

Ja és aquí el circ electoral! Surten tots els polítics al carrer fent veure que tenen gràcia o que poden fer alguna cosa més que treure els drets a la gent. Ara tots volen sortir a la foto i fer veure que són bones persones.
Avui dia és això la política, fer ximpleries per cridar l' atenció i enfonsar els altres.
Tants anys de política i veure com el món cau a trossos i la societat és un desastre total. Sempre sobrevivint de qualsevol manera i amb els drets trepitjats estigui qui estigui al govern. Jo no sóc de cap partit i ho dic orgullosa, no vull enganys. Algú em pot dir un sol nom d' algú que valgui la pena com a polític? Algú que veritablement estigui preparat per posar-se al capdavant d' un país? Algún partit que no sigui una porqueria? Per governar cal tenir molta humanitat, sentit comú, generositat, intel.ligència, cultura... i els polítics acostumen a ser un 0 en tot el que acabo de mencionar. Els polítics que veig són pràcticament analfabets, uns "pijos" que no tenen ni idea de res, que no saben el que és treballar (què sabràn de les necessitats dels altres?), genteta ridícula que ha estudiat només pel fet de ser de familia rica mentre gent molt vàlida no pot accedir als estudis... I així estem, veient com aquests negats enfonsen el món sencer, veure els pobres sent esclaus per pagar els estúpids privilegis dels rics. Els drets van desapareixent cada dia.
Un polític ha de viure per donar el millor al poble, ha de dedicar la seva vida a això i no buscar fama i diners a costa d' esclafar els altres. I per descomptat, un polític ha d' estar preparat i no ser un incompetent.
Els polítics ja no serveixen ni per parlar en públic (el mínim que podrien fer) els seus discursos són pobres (crec fins i tot que ni els preparen ells mateixos), la seva dicció està poc treballada i es nota que diuen mentides de manera compulsiva, no poden oferir res de bo i només saben parlar malament dels altres (quan veig un partit que es dedica a parlar malament de l' altre, per a mi perd tota la credibilitat, si l' altre partit val o no val ja ho decidiré jo. Que cada un d' aquests partits es preocupi per les seves coses i deixi de criticar als altres, o és que no tenen cap altre eina per intentar convèncer? Pobrets, no? Si que valen poc!). Em sembla molt trist que la gent s' hagi de conformar en "votar el menys dolent", osigui que hagis d' escollir entre una calamitat o una altra, tot i que també hi ha qui vota escons en blanc o petits partits que tampoc arribaràn enlloc però almenys el vot no cau en mans dels absurds de sempre. Tampoc entenc perquè la gent quan vota el partit A i aquest és un desastre total, llavors vota a B que també és un altre desastre, llavors torna a votar A (no recorden que s' ho van carregar tot?) que tornen a fracassar i llavors la gent torna a votar B (no recorden...?) que tornen a ser un fracàs i llavors es tornarà a votar A... A veure, és que així no es pot avançar votant una vegada i una altra partits que no han funcionat mai!
Penso que tots els partits són una merda, dins de la merda també hi ha categories, està clar, però ja tornem amb el mateix, ens hem de conformar votant "el menys dolent"? 
El polític ha de ser molt responsable, intel.ligent, bondadós, atent amb els altres, saber que està al servei del poble (no al revés), ha d' oblidar el seu ego i baixar el cap, ha de xerrar menys i escoltar més, prometre meys i complir més, dir més veritats i oblidar-se de les mentides, ha de manar menys i obeir més, recordar cada dia que tothom li està pagant el sou i que ha de demostrar que se' l mereix. El polític ha de ser honest i deixar de fer l' imbècil quan s' acosten campanyes electorals, quan els veig fent totes aquelles ximpleries per fer-se els simpàtics és que em vénen ganes de vomitar. Cal fer-se fotos amb nens (que després viuràn en pèssimes condicions per culpa d' ells), cantar cançonetes tontes a la TV i fingir somriures davant tothom? Per què fer veure que estan al costat de la gent quan només volen vots per després enfonsar als altres a la misèria?A pencar més i a fingir menys!
Els polítics fan que no es pugui accedir al mercat laboral o que sigui en condicions miserables, els polítics fan que no es pugui accedir a la cultura, que no es pugui tenir un servei sanitari en condicions (tot i que el paguem tots/es!)... ens volen estúpids, ignorants, pobres, malalts i cansats. Un polític ha de ser oposat a tot això i el poble tenim l' obligació d' escollir gent així, però de moment com que no apareix ningú que valgui la pena... potser l' anarquia serà la resposta? Ja que tenir governs desastrosos de moment ha estat la única opció... Hi ha qui em diu que l' anarquia sería un caos, però no estem ara en un caos? Prefereixo almenys un caos en el que no s' hagi de mantenir paràsits estúpids, governs miserables.
El dia que la política serveixi per avançar i no per destruir potser pensaré d' una altra manera però de moment, polítics, no compteu amb mi, a més a més, a mi no em podeu convèncer fent-vos fotos amb nens, ballant pel carrer, ni explicant acudits... Si no podeu amb una gran responsabilitat, és millor que us aparteu i deixeu a la gent tranquil.la (i ja de pas així no feu servir la seva imatge per fer-vos publicitat. Què malament em sentiria si es fessin una foto amb mi i llavors em relacionessin amb algún d' aquests partits!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada