dimecres, 21 de maig del 2014

8ª TEMPORADA D' ARKANUM

Aviat s' acaba la vuitena temporada d' Arkanum i com cada any em sento sorpresa per haver-la fet, tota una gesta tenint en compte la meva feina en el món de la faràndula i també les meves classes.

Aquesta temporada veig que ha destacat bastant la criminologia ja que entre els temes tractats hem trobat canibalisme, a Zodiac, a Jack l' Esbudellador... sorprenent-nos de la crueltat d' aquests individus menyspreables i degenerats, això sí, envoltats de misteri.
Això no és tot, hem tingut altres temes, com sempre extraterrestres i fantasmes entre altres sorprenents històries. Cap al final d' aquesta temporada destaquen temes que s' enllacen entre ells: dos programes dedicats a l' ànima i ja de pas, més endavant veurem un altre tema fascinant: els miralls, ja que també tenen molta relació amb l'ànima (és el mirall una gàbia d' ànimes?).
Recordo que també Arthur Conan Doyle ha tingut importància en aquesta temporada, especialment les seves investigacions sobre l' espiritisme i el llibre que presumptament va escriure després de la seva mort. Segons sembla no és l' únic artista que ha seguit creant després de morir-se, veurem que també hi ha hagut pintors que a través de mèdiums han seguit pintant i també properament gaudirem de la música del més enllà ja que ens espera un programa dedicat a l' art mediúmic. Artistes ja difunts segueixen creant a través de les mans de mèdiums, coneixerem entre altres el cas sorprenent i meravellós de Rosemary Brown que va tenir el privilegi d' escriure les composicions de grans mestres com Beethoven, Debussy, Liszt... És fabulós doncs, que existeixi la possibilitat de la vida després de la mort.

 
En fi, una temporada ben completa, envoltada de prodigis, misteris i art. 
Com sempre, gràcies a tots els que esteu seguint el programa, m' encanta fer-lo i compartir amb vosaltres tantes meravelles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada