dimarts, 5 d’agost del 2014

CONTRA LA CENSURA AL FACEBOOK

"Aquesta foto amaga un gran misteri. Diu la profecia que si li poses "like" tindràs prosperitat, que si la comparteixes tindràs bona salut i que si la denuncies/censures se't caurà una torreta al cap quan surtis al carrer (garantitzat si passes per sota del meu balcó)".

He publicat aquest missatge recentment al facebook, cansada de denuncies i censures. No puc creure que una foto artística, inofensiva sigui censurada però en canvi que les xarxes socials estiguin plenes de masclisme, homofobia, racisme, apologia de la pederastia, maltracte als animals...

No entenc perquè la gent té la ment tan bruta. Es carreguen obres mestres però en canvi continguts menyspreables es queden a les xarxes socials i en alguns casos costa moltíssim treure aquests missatges terribles. Masclisme, homofobia... etc. i també assetjament i constants faltes de respecte, això sí es permet però nu artístic, no? S' ha de tenir la ment ben bruta i pervertida per trobar maligne el cos humà i molta gent la té així la ment, ho he vist en alguns dels seus comentaris ofensius, obscens, buits, frívols... que posen en les fotos i també veig que es molesten si el cos nu no s' ajusta a l' estúpid cànon de la pel.lícula porno que els hi fon les neurones. En cap cas valoren la bellesa de la foto, el que explica, només es queden en si surt cel.lulitis o si la noia té els pits voluminosos.

Em sembla ridícul que quan poso una foto artística o un quadre de nu encara que sigui el més innocent del món, surti de tant en tant algú fent algún comentari patètic tipus "quina tia més bona" o "vaja tetes". Quina visió més limitada i més ignorant que tenen alguns, que veuen en el cos humà un tros de carn i res més. El més graciós de tot és que alguns dels que fan aquest tipus de comentaris van d' "artistes" ja es creguin fotògrafs o pintors i després s' estranyen de que jo no vulgui fer res amb ells. També recordo un ximplet que es creia pintor que un dia em va dir que jo devia ser lesbiana pel fet d' haver publicat nus femenins, vaja, resulta que una dona no pot ser heterosexual i admirar a la Venus de Botticelli. Vaja "artistes" que no veuen l' art, ni el missatge, ni l' expressió, tan sols carn per consumir. Ho sento per aquells que davant una obra d' art solament veuen "unes tetes", quina vida tan miserable deuen tenir. En això també incloc als que censuren fotos o pintures de nu, la perversió està a les seves estretes ments i no en el cos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada