dimecres, 21 de desembre del 2016

ARKANUM, TEMPORADES 9-10-11



L´any passat el meu programa de ràdio va fer 10 anys. No m' ho podia creure. En aquests deu anys ha passat de tot: canvis laborals, problemes de salut, projectes artístics... Amb la vida tan moguda com tinc sovint penso que cada nova temporada que estreno és la última i fins i tot em pregunto si podré acabar-la. Mai se sap. Però de moment aquí estic. Malgrat problemes de salut he anat a la ràdio cada setmana, a vegades amb problemes que dissimular-los davant el micro era una lluita molt esforçada.  Malgrat tenir rodatges, llibres per escriure, temes personals sense resoldre... cada setmana segueixo anant a la ràdio per la meva cita setmanal amb tots vosaltres, plena de misteris que tan ens agraden. Faig tot el que puc per seguir any rere any amb el programa. Arkanum no és per sempre, tard o d' hora s acabarà però de moment sempre que pugui intentaré continuar. Més de 10 anys junts, més de 300 programes... i segueixo amb vosaltres. I és perquè m' importa. És una altra manera d' acostar-me  a la gent i explicar històries com ho faig com a actriu, com ho faig com a escriptora. Necessito la proximitat, el misteri, aquesta sensació d' intimitat, com si estés a la llum de les espelmes, amb una música enigmàtica envoltant-nos. I ja que he parlat d' espelmes, aviat hauria de parlar també del meu nou llibre: "La noche de las cien velas" probablement li dediqui aviat una entrada.
En aquests anys a la ràdio el programa ha millorat i s' ha complicat però la seva estructura ha canviat poc. Cada setmana gairebé una hora dedicada a un misteri en concret i sento que en tots aquests anys d' una manera o altra torno una mica als orígens, alguns temes s' amplien. Tots els temes tenen molta informació que amplio any rere any, diversos programes dedicats als OVNIS, al vampirisme, a l' espiritisme, a la bruixeria... i alguns temes especialment curiosos i "diferents" que ja són marca de la casa: històries macabres, coulrofobia, pediofobia... Seguim descobrint rituals estranys, observant esperits als miralls, veient objectes que tenen vida, sentint presències estranyes.
Aquest any a més a més he tingut una aventura fabulosa anant a Escòcia, una terra especialment encantada de fantasmes, follets i bruixes. Entre altres experiències sorprenents he estat a la Boleskine house, casa encantada que va ser d' Alesteir Crowley i més endavant de Jimmy Page.

Tothom té els seus problemes però no hi ha res com seguir el nostre objectiu i passar els obstacles. Arkanum al llarg d' aquest anys és una prova, és l' entusiasme que passa per damunt de qualsevol inconvenient. Ja fa 11 anys que Arkanum és amb vosaltres i no sé quant temps més seguirà però el que sí tinc clar és que duri el que duri aquest programa faré tot el possible perquè funcioni bé i passem una bona estona junts submergits en un món de misteri. Moltes gràcies a totes aquelles persones que seguiu Arkanum.

P.D Aquest any també he iniciat una nova aventura radiofònica, estic al programa "Mundo incógnito" amb una petita secció pròpia, "La hora del strigoi" cada 15 dies aproximadament. Podeu escoltar aquest programa també dedicat als misteris a Ràdio La Llagosta (100.4 fm).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada