dimecres, 9 de novembre del 2016

GENTUSSA


La veritat és que el tema de la política no el toco gaire perquè em sembla menyspreable però sempre s' ha de tenir en compte i ser crítics. Avui parlaré breument del "puto" Donald (no confondre amb el "pato" Donald). La política és plena d' individus repugnants com ell, per aquesta raó va tot tant malament.
Un personatge estúpid a més no poder i amb tots els prejudicis possibles: xenòfob, masclista, materialista, egocèntric, que no té cap educació, que fa burla de la gent amb alguna discapacitat... Algú així no pot ser president ni de la Casablanca de Playmobil. Però ara és president dels EUA, per què? En primer lloc perquè al món hi ha molts imbècils com ell i en segon lloc perquè en el cas de no sortir escollit ell té mitjans per manipular qualsevol resultat, no us sembla un trump-ós? Em deixo estar de jocs de paraules absurds i us asseguro seriosament que és catastròfic el resultat. Era la pitjor opció, aquest nen mimat tan inútil, que no content amb els seus milions també vol ser presidents d' una superpotència per acabar amb els drets dels altres. Fastigós. Hillary Clinton és un altre espant, no m' agrada en absolut, no l' hagués votat mai però fins i tot ella es veu molt més preparada, i és que fins i tot una merda aixafada contra el terra pot semblar or pur si la compares amb el Donald Trump. Qualsevol altre candidat hagués estat millor, fins i tot el pallasso Pennywise-It, que amb tot aquest any d' estranyes aparicions de gent disfressada de pallasso terrorífic podria haver triomfat... quin seria el seu eslògan? "Vota i flota"? Segueix sent millor que "fem Amèrica gran de nou" que diu un ignorant que menysprea Amèrica llatina, perquè sí, Amèrica no només són els Estats Units. Aquest tipus no farà Amèrica gran, l' enfonsarà si no el paren.
Sempre passa, quan els temps són dolents, triomfen els més malvats i els més inútils, donem un cop d' ull a tot el món i observem com els pitjors partits cada dia tenen més poder.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada