dijous, 18 de febrer del 2010

PAGANISME I CANÇONS


Ens han educat en una religió concreta, però has pensat alguna vegada si de veritat és la teva religió? La sents a dins teu? Creus?

Menysprees les religions dels altres i creus que la teva és "la vertadera"?
Què saps tu de les altres religions? Per què creus en algunes coses i no en unes altres?

Has investigat les altres religions o només et dediques a criticar-les sense saber de que parles només perque creus que la teva és la vertadera?

Potser ets budista i no ho saps o potser vas de budista i de budista no en tens res...

Tothom necessita l'espiritualitat, però també la raó.

Les religions que tan diferents et semblen tenen bastants punts en comú, després de tot les diferents religions són diferents punts de vista sobre el mateix.

A Déu (o Deessa) li deu importar ben poc en quin nom se li dirigeixin... però que es perpetrin crims en el seu nom probablement li provocarà ira...

Al Catolicisme s'han agafat mites pagans i s'han transformat per donar mala premsa al paganisme. El diable té banyes i potes de cabra per assemblar-se al generós déu Cernunnos...
Encara avui dia es creu que els seguidors de la Wicca són satanistes. Això és mala premsa per desprestigiar als pagans com s'ha fet sempre (recordem en el pitjor dels casos les cremes de bruixes, innicents torturats/des per pensar diferent i tenir una altra religió).
Al següent videoclip es veuen representats alguns rituals wicca i com les forces malignes no hi tenen cabuda. És un vídeo fet per fans per a una cançó molt i molt intensa de Nemesea. Wicca i satanisme no tenen res a veure!




Un altre vídeo sobre paganisme. Una cançó encantadora i acompanyada per imatges paganes, religions antigues, rituals... Espero que us agradi!



El satanisme també està voltat de prejudicis. Hi ha molts aficionats (en el pijor sentit de la paraula) que van fent barbaritats dient que són satanistes, però la violència contra innocents animals o humans no forma part del satanisme. Llegiu el llibre d'Anton La Vey La biblia satànica i veureu quina religió més curiosa va inventar. La verittat és que està orientada per a fer-nos feliços i no perjudicar als altres. Satanisme no és sacrificar nens, ni pintar pentagrames invertits, ni desenterrar morts... Deixem-nos estar de pel.lícules de serie B.
El satanisme de La vey no és literal, Satanàs no es representa com el diable catòlic sinó com una icona de rebel.lia.
Aquest és Anton La Vey un tipus interesant, teatral, còmic, complexe... fotograf de la policía, domador d'animals de circ, organista... Sovint deia que mentre tocava l'orgue en locals d'striptease i esglesies i observava la gent, tenia el mateix públic en tots dos llocs!



Aquí tenim a l'hinduïme. Kali és una poderosa deessa que destrueix allò dolent i que representa la força femenina activa i poderosa de l'univers. Aquella que el patriarcat ha volgut ofegar sempre. Kali Ma acaba amb les injustícies i ho fa de la única manera possible: lluitant amb força. A Occident no agrada gaire, el seu aspecte salvatge intimida i provoca prejudicis. Kali NO és malvada. Si t'informes veus que és una deessa extremadament bondadosa.
Aquí teniu un muntatge de fotografies d'imatges de Kali entre d'altres, també escenes d'una série de televisió i de pel.lícules al ritme del mantra de Kali Ma.
Kali Ma treu tot allò dolent de la meva vida! Kali Ma acaba amb el patriarcat! Jai Kali Ma!







Una altra divinitat hindú: Ganesha o Ganesh. El seu pare el déu Shiva va decapitar-lo en un atac de furia i va col.locar-li el cap d'un elefant.
Aquest déu inspira tendresa, du una destral per partir els obstacles, de fet l'anomenen "Destructor d'obstacles". Va ajudar a escriure el gran poema èpic Mahabahrata. Ajuda a escriure i ajuda en tot allò que comença. T'allibera dels obstacles i et mostra el goig de viure.
A continuació teniu un dels seus mantres més agradables.
Ganesha, ara gràcies a tu començo una nova vida. Fes que vagi bé! Treu del mig la por, la pena, la precarietat. Dona'm alegria, llibertat, inspiració, satisfacció, abundància i felicitat. Jai Ganesha!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada