divendres, 20 de març del 2009

L' ESGLÈSIA PROTEGEIX LA VIDA?

--> -->
Aquesta setmana m´ han sorprès especialment les noticies aparegudes als diaris. La veritat és que sempre em sorprenen. Les grans tragèdies són habituals, podriem arribar a dir, per desgràcia, que passen amb normalitat.
Però quan ja hem vist de tot, les desgràcies i les barbaritats segueixen sorprenent per què sempre es superen, és increïble. El cas del monstre d´ Amstetten és un clar exemple de fins a quin punt pot arribar l´horror. Espero que li donin el que es mereix -que no és atenció psiquiàtrica sinó un càstig històric i monumental-.

Vaig llegint el diari i començo el dia ben malament, deprimida i de mal humor.
Una de les coses que més em crida l´atenció són les últimes "aportacions"- diguem-ho així- de l'Esglèsia. Parlo d' una campanya publicitària que -segons la meva humil opinió- és estúpida i ridícula -a més a més d' estar feta amb molt mala tècnica, per cert-.
"L' objectiu"-diguem-ho així- de la campanya és protestar en contra de l´avortament. La pancarta publicitària consisteix en la fotografia d' un linx amb el cartell "especie protegida" i al costat la foto d'un nadó. L´ enunciat diu: "¿Y yo?...¡Protege mi vida!". En un dels diaris ha aparegut aquesta notícia al costat d' una altra amb el següent titular: "Acusan a un cura por abusar de dos niñas". Dolorosament cínic.

Sí, és cert, hem de protegir la vida. Hem de protegir els infants. Protegir-los dels pederastes, per exemple, de tots els pederastes, com ara els que van amb sotana, per exemple...
Dins l´ Esglèsia hi ha hagut i hi ha pederastia, no és cap secret. I després l´ Esglèsia parla de protegir els infants i de protegir la vida!

Membres de la Inquisició abusaven sexualment, torturaven, penjaven i cremaven infants, alguns d´ells de molt curta edat, a més a més assassinaven als seus pares davant dels seus ulls. Ho feien per acusacions ridícules, per mentides que inventaven, per satisfer les seves ànsies criminals i encara tenien la barra de dir que ho feien en nom de Déu. Coronaven els seus crims amb la blasfemia.

Quanta hipocresia.

Proposo una nova campanya publicitària: el dibuix de moltes persones acusades de bruixeria morint carbonitzades en una foguera i un missatge escrit que digui: "¿Y yo?...¡Protege mi vida!" o la fotografia d´ una criatura que ha patit abusos sexuals per part d´un tipus amb algún càrrec religiós i al costat unes lletres ben grosses que diguin: "Y yo?...¡Protege mi vida!". Tinc una altra idea: les víctimes de la segona guerra mundial, entre elles les víctimes de l´ Holocaust amb el mateix cartell: "Y yo?...¡Protege mi vida!".- No oblidem que l´Esglèsia ha permès moltes guerres religioses i que va dona suport a Hitler, i que per cert, Ratzinger, el que es pensa que representa a Déu, té un passat nazi.
També podriem presentar una pancarta on aparegui un africà malalt de SIDA o especialment vulnerable i altre cop el mateix missatge: "¿Y yo?...¡Protege mi vida!" ja que se li nega la protecció del preservatiu. No cal però, que sigui un africà malalt de SIDA, pot ser qualsevol persona, la que aparegui a la pancarta. Pot ser una persona urbana i ben situada que si se li prohibeix el condó se l' està condemnant a les malalties venerees entre altres desgràcies. Som totes les persones i qualsevol persona la que podria sortir en aquesta pancarta publicitària, perquè en som víctimes igualment, víctimes d' una malaltia que pot evitar-se.

El que no faria per a res del món és posar al costat la foto d' un linx. Què té a veure una cosa amb una altra? Quina culpa en té el linx? Quin recurs tan estúpid! Més aviat sembla un exemple d'estúpids per a estúpids.


L' Esglèsia no s' ha aixecat amb gaire fervor en contra de dictadors i de pederastes (fins i tot els ha protegit), sé per exemple el cas lamentable d' un capellà que va sortir als mitjans de comunicació dient que comprenia els abusos a menors perquè hi ha infants que "inciten". Aquest maleït hauria de saber que les víctimes MAI "inciten", només incita la crueltat de l´agressor. Tothom sap que l' Esglèsia ha comès molts crims gravíssims i amb tot aquest curriculum encara té la barra de criminalitzar la dona que es veu en la situació d' avortar o excomulga els metges que practiquen un avortament a una nena que ha estat agredida sexualment. No excomulgen però, el criminal que ha abusat de la nena que al cap i a la fi és l´únic responsable d' aquest avortament.

Tenint en compte que mebres de l´Esglèsia han recolzat dictadors, han abusat d´infants i han assassinat a tants innocents, resulta ofensiu que s´atreveixin a protestar en contra de l'avortament i dir que ho fan per protegir la vida!
Poc els importava la vida quan van assassinar tanta gent, quan abusen d´infants, quan han beneït guerres. Poc els importa la vida quan rebutgen els preservatius.

L´Esglèsia no és precisament la millor amiga dels infants. Es queixa poc quan apareixen menors abusats, poc en parla de la Inquisició, poc o res els importa la vida quan n´hi ha tants que moren de SIDA i de misèria podent evitar aquest desastre amb l´ús del preservatiu. Parlar de protegir la vida i els infants és d´un cinisme molt cruel per part de l'Esglèsia.

És terrible criticar les dones que avorten. Què saben els capellans d´embarassos i famílies? Res!

Sé que hi ha capellans que si tinguessin el do de la vida es passarien la major part del temps quedant-se embarassats i avortant.

Què li passa a l´Esglèsia? No ha entès que si no hi haguès tants abusos sexuals i que si a la dona no se li posés tan difícil per a ser mare no hi hauria tants avortaments?

Què passa a la gentussa més perversa que s´ amaga a l' Esglèsia? Ploren per aquells/es nens/es dels/de les que mai podràn abusar?

La dona que avorta és lliure per fer-ho. No comet un crim. Un pederasta en canvi, sí que comet un crim, encara que porti sotana.

He llegit la terrible noticia del capellà que ha abusat de dues nenes. La noticia, ja horrible de per si, m´ ha sorpès doblement, ja que he vist que l' acusat el conec. Va ser professor meu.
Es tracta d´ un capellà d´Igualada, anomenat Gregori i que dóna classes de religió i que ja havia estat detingut per abusar d´ una nena deficient. Jo també podria haver una víctima seva, però afortunadament no va ser així.

Aquest individu sempre m´ havia semblat menyspreable però no havia arribat a imaginar que poguès cometre crims tant greus. O potser sí. Hi ha records que són fastigosos. En una classe, suposadament en broma va colpejar amb una Biblia els genitals d´un alumne, quan aquest tipus mostrava amb diapositives els nens despullats de l´Àfrica bromejava sobre els seus genitals. Jo no ho he vist mai però també recordo haver sentit a dir que quan algú feia una entremaliadura havia de demanar perdó de genolls. I ara ja sabem que els abusos sexuals també formen part de les seves activitats. Monstruós individu! I segur que aquest també va dient que s´ ha de protegir la vida, sobretot la dels infants!
Per cert, li ha caigut una condemna ridícula: només 5 anys i dos mesos de presó! Tan poc per una acció tan greu? I després què? Sortir i tornar-ho a fer?

De fet, l´ any 2006 ja van detenir-lo per tocaments a una nena amb discapacitat. Es pot saber què feia al carrer? Què feia en una escola? No havia agredit ja a una altra nena? Per què no el tanquen per sempre a la presó i deixem als infants viure tranquil.lament d´una vegada? Estic parlant de protegir la vida! El dret dels infants a viure en pau, sense perill. Encara no hem après que que el criminals sexuals NO mereixen cap oportunitat? Mireu què passa quan donem aquesta oportunitat!

El Papa Benet XVI, ara es dedica a viatjar a l´Àfrica per prohibir l´ús del preservatiu perquè segons diu, agreuja el problema de la SIDA. És tan vergonyós!
L' ús del preservatiu evita la SIDA i els embarassos no desitjats -i per tan els avortaments-. Però vaja, Benet XVI creu que el sexe és pecaminós, brut, fastigós i diabòlic i probablement creurà que la SIDA és un càstig diví. Imaginarà que el preservatiu és una invitació al llibertinatge i a l'activitat sexual desenfrenada... provocant la SIDA. Quina estupidesa tan desproporcionada.
El preservatiu no incita a l' activitat sexual, la gent té les mateixes ganes, però quan utilitza el condó es treu risc i es salven vides. Per al Papa però, l´únic remei contra la SIDA és la castedat.
Com s´ atreveix el Papa a dir que s' interessa per la situació dels més pobres, que es compromet en la lluita contra la SIDA? Si de veritat estés compromès amb els més pobres i amb la lluita contra la SIDA estaria fervorosament a favor de l' ús del condó! Quan estàs en contra del condó, no estàs a favor de la vida.

Sense preservatius, a l´ Àfrica s´extendrà més l´espantosa epidemia de la SIDA i hi haurà molta més gent neixent a la misèria. N´hi ha tants d' infants que moren de gana i/o SIDA! És una gran tragèdia que amb l´ús del condó es podria evitar, però el Papa rebutja el condó i després
l´Esglèsia parla de protegir la vida quan hi ha tants infants morint de SIDA, de gana i de violència! Hi ha coses molt pitjors que l´avortament! L´interrupció de l´embaràs no és precisament un crim en contra dels menors.

El Papa no en té prou amb criticar l´ús del condó, ara també critica les misses africanes, molest pel seu aire festiu, amb tant cant, tanta dansa i tanta euforia! Es queixa per què ho troba poc seriós i per què aquestes misses tan alegres recorden massa les cerimònies paganes. També és un record del paganisme alguns dels rituals que es practiquen en aquestes misses. Algunes tradicions ben inofensives han passat de generació en generació i s´han fusionat amb la religió catòlica a l´Àfrica.
Per quina raó no es pot ballar i cantar a missa? La fe no ha d´estar renyida amb el goig de viure! És què és tot pecaminós o què passa?
Naturalment el Papa s´escandalitza quan veu aquestes manifestacions que recorden l´alegre paganisme. La Inquisició va assassinar molts/es practicants del paganisme, eren una competència massa forta. La crema de bruixes va ser una massacre religiosa. Es va massacrar a aquelles persones que creien en una divinitat femenina, en fades i en la natura i que ho celebraven cantant i ballant. Qui va protegir la vida d' aquestes persones innocents? De moment, no hi ha cap dubte sobre qui les va torturar i assassinar suposadament en nom de Déu.

Afortunadament, a dins de l´Esglèsia també hi ha bones persones i no voldria que se sentissin ofeses. He conegut monges i capellans d´una gran humanitat, d´elevada espiritualitat, de sincera fe i amb el cor bondadós. Gent que lluny del luxe del Vaticà -que res sap del món- posa en risc la seva vida per salvar als altres. Persones que lluiten per als més necessitats i que entre altres coses reparteixen preservatius pel tercer món i ho fan protegint la vida. No seria just posar a tothom al mateix sac.

No assenyalo amb el dit les persones individualment sinó l´institució. L´ Esglèsia es burla dels valors cristians d´alguns d´aquests membres honestos. L´Esglèsia ha comès crims, trepitja els més dèbils, s´enriqueix amb mitjans bruts mentre demana al poble escanyat per la crisi que ajudi als necessitats. Rebutjo aquesta Esglèsia. La que em diu pecadora pel sol fet de ser dona, la que em mira malament per què vaig escotada. Jo no cremat a cap innocent ni he abusat sexualment de ningú. Sóc jo la que pot assenyalar l´Esglèsia amb el dit -o tirar la primera pedra-.

Que l´ Esglèsia sàpiga que un dels seus, una altra vegada ha tornat a abusar d´unes persones que ara estan patint moltíssim. Que sàpiguen que jo podria haver estat una altra víctima.
I que no em vinguin amb imbecilitats!


Dissenys de David Ramírez:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada